Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Kleuren & trends in de kantooromgeving

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Kleuren & trends in de kantooromgeving

Wat zijn tegenwoordig de kleuren en trend in de kantooromgeving? De basiskleur in een zakelijke omgeving is in de basis vaak grijs: een stabiele kleur, een tikkeltje saai. Toch is het een functionele kleur op kantoor, zeker in aanvulling met frisse kleuren, zoals oranje of geel.

Geel
De kleur geel staat voor zon en energie, het is een kleur die bruist. Het is ook een positieve kleur, die vrolijkheid en voorspoed uitstraalt. Geel is daarmee een ideale kleur om in de inrichting van kantoren te gebruiken, want ieder kantoor kan positieve energie goed gebruiken.

Om een goede eerste indruk te maken, is geel bijvoorbeeld de ideale kleur om te gebruiken in de hal/entree. Zeker de kleur antraciet in combinatie met gele accenten, zorgt voor een wam onthaal, voor iedereen die uw bedrijf binnenstapt. Overigens is de kleur geel ook eetlust bevorderend, en daarmee zeer geschikt voor de kantine.

Grijs
Grijs is misschien wel de meest gebruikte kleur op kantoor. Het is een bescheiden kleur, die intelligentie uitstraalt. Maar het is ook een saaie kleur, die wel wat levendige tegenhangers kan gebruiken. Er moet uiteraard wel een natuurlijk evenwicht blijven bestaan.

Combineer je grijs met wit, ontstaat een serene uitstraling die bijvoorbeeld in de gezondheidszorg goed passen. Voeg je blauw toe aan grijs, heb je een rustgevende en kalme omgeving, perfect voor de financiële sector. Door rood toe te voegen komt de ruimte wat meer tot leven. Grijs in combinatie met bruin zorgt voor warmte en charismatische sfeer.

Oranje
De kleur oranje wordt niet snel gekozen voor de inrichting van een kantoor, en dat is jammer. Deze kleur is namelijk een warme, stimulerende en evenwichtige kleur. De combinatie met een aardetint geeft een frisse, moderne look. Door kleuren te kiezen die dezelfde kleursamenstelling hebben, is er automatisch harmonie, en zijn de krachten die de kleur oranje heeft sterker.

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels