Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Kantoorkasten: staan ze in de weg of zijn ze juist praktisch?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Kantoorkasten: staan ze in de weg of zijn ze juist praktisch?

Wanneer er nieuwe kantoorkasten aangeschaft moeten worden is het raadzaam goed stil te staan bij het dagelijkse gebruik van de soort kantoorkasten. Er is namelijk veel verschil tussen roldeurkasten en draaideurkasten. Zowel in prijs als praktisch gebruik op kantoor.

Een opgeruimd kantoor is voor veel managers de ideale kantoorsituatie, echter is dat niet altijd mogelijk gezien de diverse werkzaamheden die op kantoor worden uitgevoerd. Sommige kantoren zijn overdag chaotisch en druk bezet, andere is het vrijwel gedurende de gehele dag clean.

Wanneer de kasten een hele dag open staan, doordat men er gewoonweg zeer frequent in moet zijn, zijn draaideurkasten niet de meest ideale oplossing omdat de deuren dan altijd in de ruimte staan, bij roldeurkasten is dit echter niet het geval omdat die deuren in de zijkanten van de kast verdwijnen. Tevens hebben roldeurkasten meer toepassingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld uittrekframes voor hangmappen. Het wordt als vervelend ervaren als er telkens deuren in de weg staan op veelgebruikte loopruimtes op kantoor.

Is het nog wel zo belangrijk dat roldeurkasten duurder zijn? Archiefkasten, roldeurkasten of misschien een tussenoplossing, schuifdeurkasten. Inventariseer eerst de kantoorsituatie en bepaal voor u de juiste keuze. Kantoorkasten gaan vele jaren mee waardoor het prijsverschil niet opweegt tegen het gebruiksgemak.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels