Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Kantoorinrichting in 2013, wat is de verwachting?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Kantoorinrichting in 2013, wat is de verwachting?

In onze blogpost over de trends op gebied van kantoorinrichting, kon je lezen over de trends van 2012. Maar wat zijn de verwachtingen op gebied van kantoorinrichting voor 2013? Teun Suijkerbuijk van Inofec vertelt.

“De inrichting van een kantoor moet steeds vaker voldoen aan de meest ideale manier van werken voor de gebruiker. Het valt op dat bij mensen met een ‘vaste’ werkplek dit vaak een persoonlijk tintje krijgt. Mensen die op onregelmatige tijden op kantoor werken en gebruik maken van een flexwerkplek, vinden dit minder belangrijk. Voor hen is vooral het gebruiksgemak van belang. Zij willen binnenkomen, aan de slag kunnen en weer op pad kunnen wanneer ze klaar zijn.” aldus Teun Suijkerbuijk van Inofec.

“Door het bieden van beide mogelijkheden kan Inofec Kantoormeubelen hier als geen ander op inspelen en zelfs een perfecte combinatie maken in de complete inrichting. Bijna alle bedrijven (90 procent) die werken met flexwerkplekken hebben namelijk nog steeds behoefte aan beide oplossingen. Het gebruik van scheidingswanden zal dan ook meer en meer van toepassing zijn om grotere ruimtes te verdelen.”

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels