Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Kantoorartikelen op de ‘verdwijnlijst’

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Kantoorartikelen op de ‘verdwijnlijst’

Door een stijging aan nieuwe technologieën zijn sommige kantoorartikelen niet meer nodig en zal het niet heel lang meer duren voordat deze uit de schappen zullen verdwijnen.

Wordt er bij jullie op kantoor nog gebruik gemaakt van een taperecorder? Of worden gesprekken opgenomen via de smartphone? Worden er nog documenten gefaxt of staan de scanner en het printscreen knopje op gloeien aan het einde van de dag? Volgens LinkedIn-gebruikers maken de taperecorders, het faxapparaat en de rolodex de grootste kans om over vier jaar volledig uit de kantoorpanden te zijn verdwenen.

Maar liefst 7.000 werknemers van over de hele wereld lieten op LinkedIn weten welke kantoorartikelen volgens hen het jaar 2017 niet zouden halen. De taperecorder scoorde het hoogst met 79%, hierna staat het faxapparaat dat door ruim 71% op de verdwijnlijst werd gezet, 58% stemde op de rolodex.

Ook vaste werktijden, vaste telefoons en desktopcomputer zijn hun bestaan niet langer zeker. De komst van het flexwerken, mobiele telefonie en de laptops, zorgen voor een verandering in deze samenstelling.

Toekomstbeeld
Wel gaven de LinkedIn gebruikers aan dat ze in de toekomst een assistent of een ‘kloon’ zouden willen die de hoge werkdruk kan verminderen. Ook een werkplek met natuurlijk zonlicht staat hoog op het lijstje van werknemers. Dit zou positieve invloed hebben op de productiviteit van de werknemers. Merkwaardig is dat 1 op de 5 van de ondervraagde graag een ‘mute-knop’ zou willen om irritante collega’s de mond te snoeren.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels