Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Jouw volgende werkplek: een kantoor op wielen?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Jouw volgende werkplek: een kantoor op wielen?

Misschien is jouw volgende werkplek wel een kantoor op wielen. Zelf rijdende auto’s gaan er misschien voor zorgen dat je ook al kunt werken terwijl je nog niet eens op kantoor bent!

Tim Brown, CEO van IDEO geeft vaak praatjes over de waarde van ‘design denken’ en innovatie over de hele wereld. Hij sprak met Bloomberg over de toekomst van auto’s en hoe kantoren er in de misschien wel heel nabije toekomst eruit zullen zien.

Werken in zelfrijdende auto’s

Zelfrijdende auto’s zullen onze wereld veranderen. Maar echte autonome auto’s zullen ook invloed hebben op hoe we werken, zegt Tim Brown. Brown en zijn team ontwierpen een auto waar je ook in kunt werken. Als je niet meer zelf hoeft te rijden en op te letten, zullen mensen veel productiever worden tijdens hun ritjes van werk naar huis en andersom. En je kunt ook met elkaar afspreken bij elkaar in de auto. Dit doe je dan bijvoorbeeld halverwege, zodat je allebei niet ver hoeft te reizen om toch te kunnen werken. En bovendien kun je gewoon vergaderen in de zelfrijdende auto!

Bekijk de video hieronder!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels