Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Je derde werkplek

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Je derde werkplek

Een groep van 50 bedrijven slaan de handen ineen en starten een pilot onder de noemer “Slim Werken Slim Reizen” Bij veel van deze bedrijven zijn er mensen die met grote regelmaat niet op kantoor werken. Nu wil dat natuurlijk niet zeggen dat ze op dat moment per definitie thuis aan het werk zijn of kunnen zijn. Omgevingsgeluiden, zoals huilende kinderen, blaffende honden of stofzuigende partners kunnen nogal eens als hinderlijke factor gezien worden bij het thuis werken. Ook het gebrek aan goed en arbo goedgekeurd kantoormeubilair kan een reden zijn om niet thuis te werken.

De pilot maakt het mogelijk wanneer je werkzaam bent bij één van de 50 aangesloten bedrijven om een derde werkplek te hebben. Buiten de locaties waar je daar voor terecht kunt, zoals bijvoorbeeld Regus, Postillion Hotels en Seats2meet, kun je nu ook terecht bij de verschillende locaties van één van deze aangesloten bedrijven. Deze flexwerkplekken zijn door heel Nederland te vinden.

Buiten het feit dat het veel werknemers de nodige reiskosten en -tijden kan besparen levert deze pilot ook nog een positieve bijdrage aan een mindere CO2 uitstoot.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels