Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Inrichtingsprojecten Inofec Kantoormeubelen

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Inrichtingsprojecten Inofec Kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van kantoorinrichting. In de loop der jaren heeft Inofec vele inrichtingsprojecten verzorgd bij uiteenlopende klanten. Deze klanten bestaan uit MKB bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen en non-profit organisaties.

Eén van de redenen dat klanten voor Inofec kiezen, komt door het gegeven dat Inofec een totaalconcept biedt, vanaf een eerste voorstel tot en met de eindoplevering van het project. De verkoopadviseur maakt allereerst een inventarisatie van de eisen en wensen van de klant. Op basis van deze input wordt een inrichtingsvoorstel met bijbehorende offerte uitgewerkt. Dit wordt, indien nodig, net zo lang bijgeschaafd tot er een passend voorstel ligt wat naar volle tevredenheid is. Hierna wordt de levering van de nieuwe kantoormeubelen afgestemd met de klant. Afhankelijk van de grootte van het project zal dit binnen 1 dag of enkele dagen afgerond worden. Het kantoormeubilair wordt door een team van ervaren monteurs geleverd en gemonteerd, waarbij ook al het verpakkingsmateriaal mee retour genomen wordt. Deze service wordt kosteloos aangeboden. Dit in tegenstelling tot vele concullega’s. Zelfs wanneer het een levering van één enkele archiefkast betreft. Hier maakt Inofec Kantoormeubelen geen onderscheid in.

Een aantal mooie projecten dat Inofec de afgelopen jaren heeft mogen verzorgen, zijn onder meer de Inofec Skybox bij Indoor Skydive Roosendaal en de nieuwe kantoorinrichting bij Whirlpool Nederland. Maar ook Vekoma Manufacturing Rides, Bruynzeel Keukens en Kuehne + Nagel Logistics zijn de moeite van het vermelden waard. Voor een uitgebreider overzicht ga je naar onze referenties.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels