Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Inrichting nieuw kantoor

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Inrichting nieuw kantoor

Bij de inrichting van een compleet nieuw kantoor of bij de vervanging van bestaand kantoormeubilair komt heel wat kijken. Het is niet iets wat je dagelijks doet. Des te belangrijker dat dit goed en deskundig gebeurt. Het is dan ook aan te bevelen een deskundige in te schakelen. Hij of zij is gespecialiseerd in het uitwerken van complete inrichtingsvoorstellen. Het is immers geen pakje boter wat je koopt.

Uitgangspunt voor het bepalen van de juiste inrichting is het doel van de ruimte. Werken, vergaderen, brainstormen, inspireren, lunchen, ontspannen, opbergen? Elk doel vraagt om een andere inrichting. Voor de inrichting van een kantoorruimte waar bijvoorbeeld administratieve werkzaamheden worden verricht, kun je hoofdzakelijk volstaan met bureautafels, bureaustoelen en kasten. Een ruimte waar echter creatieve brainstormsessies plaatsvinden, vereist een inspirerende inrichting. Kleurgebruik kan ook bijdragen aan het doel van de ruimte. Zo heeft de kleur rood een positieve invloed op de creativiteit van mensen en geeft de kleur groen rust.

Inofec biedt als leverancier van kantoormeubilair een totaalpakket aan, het zogeheten BHBI pakket. Dit staat voor Beste Hulp Bij Inrichten. De verkoopadviseurs zijn getraind in het aandragen van een oplossingsgericht inrichtingsvoorstel. Alvorens er een definitief plan op tafel ligt, vindt een uitgebreide inventarisatie plaats van alle eisen en wensen met betrekking tot de in te richten (kantoor)ruimte. Nadat dit volledig in kaart is gebracht, wordt het inrichtingsplan uitgewerkt inclusief het bijbehorende kostenplaatje. Dit plan wordt bijgeschaafd tot er een definitief voorstel op tafel ligt dat geheel naar wens en tevredenheid van de klant is. Een ander bijkomend voordeel van het BHBI pakket is de snelle levertijd. Nagenoeg alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor het mogelijk is om al binnen 10 werkdagen een compleet nieuw kantoor in te richten.

Speelt er binnenkort bij jou een inrichtingsvraagstuk? Aarzel dan niet om een deskundige in te schakelen. Deze service wordt veelal kosteloos aangeboden door leveranciers van kantoormeubilair, net zoals bij Inofec.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels