Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Inofec scoort goed op Trustpilot

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Inofec scoort goed op Trustpilot

Sinds een aantal weken is het mogelijk om Inofec Kantoormeubelen te beoordelen op haar prestaties. Deze beoordelingen zijn terug te lezen op Trustpilot. Trustpilot is een open, community-gebaseerd platform waar online shopping ervaringen gedeeld worden. Deze beoordelingen geven een realistische weergave van het serviceniveau van een bedrijf.

Inofec Kantoormeubelen durft zich op deze manier open en kwetsbaar op te stellen. Want ook minder positieve reviews verschijnen op deze beoordelingssite. Deze kunnen niet door Inofec verwijderd worden. Wel kan er lering getrokken worden uit minder positieve ervaringen van klanten. Zo kun je iets negatiefs in iets positiefs om proberen te buigen. En het houdt Inofec als totaalleverancier van kantoormeubelen scherp. Het gehele operationele proces krijgt zo continue aandacht.

De score van Inofec bedraagt op dit moment een 8,6 (op 10). Deze score is gebaseerd op basis van 40 reviews. Een mooi cijfer, maar in de ogen van Inofec nog niet voldoende. “Dit dient minimaal een 9 te worden” aldus Leon Suijkerbuijk, algemeen directeur van Inofec Kantoormeubelen.

“Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, goede service en afspraken worden nagekomen” – dhr. Mooyman Mooyman & Partners Letselexpertise

“Inofec is klantvriendelijk en betrouwbaar” – mevr. E. van Hooijdonk Internationale School Breda

“Goed advies, snelle levering voor acceptabele prijs” – dhr. M.C. van Tongeren Securitas Beveiliging

“Professionele en vriendelijke organisatie” – mevr. K. Reynolds Robidus Groep B.V.

“Kwaliteit wint altijd” – dhr. A. van Gils ROC Zadkine

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment