Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Inofec magazine ‘Uw Kantoor’

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Inofec magazine ‘Uw Kantoor’

Al jaren brengt Inofec Kantoormeubelen een catalogus uit. Vanaf dit jaar doen we het echter anders en komen we met het magazine ‘Uw Kantoor’. Een magazine dat de werkomgeving centraal stelt en, naast het vertrouwde assortiment, ook leuke redactionele content biedt om te lezen.

Het afgelopen half jaar is er met veel passie en aandacht door de redactie hard gewerkt aan de eerste uitgave. Centraal in dit nummer staat het flexwerken. Het thema flexwerken is mede tot stand gekomen door de nieuwe meubellijn ‘Flex’ die aan het assortiment van Inofec Kantoormeubelen is toegevoegd. Deze nieuwe Flex lijn voldoet geheel aan de huidige normen die gesteld worden aan flexwerkplekken. Naast deze nieuwe lijn vind je ook alle bekende meubellijnen terug in het magazine, zoals de lijnen InoSmart, InoSquare en InoPro. En uiteraard ook alle andere producten, zoals bureaustoelen, archiefkasten en scheidingswanden.

Ook biedt het magazine ‘Uw Kantoor’ diverse redactionele artikelen waardoor het nu nog aantrekkelijker wordt om te lezen. Items die met regelmaat terug zullen keren in het magazine zijn onder meer ontwikkelingen op de markt, kleuren en trends en leuke gadgets en tools voor op kantoor.

In ieder magazine zal een specifiek of actueel thema centraal staan. Het volgende magazine zal het thema ‘zitten’ behandelen, dit in de breedste zin van het woord. Wil je het magazine graag ontvangen, vraag het dan gratis aan op www.inofec.nl/uwkantoor.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels