Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Inofec Kantoormeubelen sponsort gouden schoolset Smaakfeest

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Inofec Kantoormeubelen sponsort gouden schoolset Smaakfeest

Vanochtend vond in de sfeervolle St. Jan in Roosendaal het Smaakfeest plaats. Het Smaakfeest is een afsluitende activiteit van het lesprogramma Smaaklessen dat in het teken staat van smaak, gezondheid en duurzaamheid. Het is bedoeld voor groepen 1 t/m 8 van het basisonderwijs en is een initiatief van de welbekende kok Pierre Wind, grondlegger en ambassadeur van Smaaklessen.

Tijdens deze feestelijke ochtend leerden zo’n 350 kinderen van verschillende scholen uit Roosendaal en omgeving van alles over smaak en voeding. Door het uitvoeren van verschillende proefjes, waarbij alle zintuigen werden geprikkeld, leerden ze veel over voedsel en dan vooral gezond voedsel. Ook werd door de kinderen samen met ervaren koks een gezonde en smakelijke lunch voorbereid. Deze werd aan het einde van de ochtend gezamenlijk genuttigd.

Smaakfeest

Tot slot werd door Pierre Wind de gouden schoolset, gesponsord door Inofec Kantoormeubelen, uitgereikt aan de beste leerling die het lesprogramma Smaaklessen heeft gevolgd. Dit jaar was dat Bente van de St. Martinusschool uit Rucphen. Zij mag een jaar lang aan de gouden schoolset zitten, tot er volgend jaar weer een nieuwe beste leerling uit de bus komt rollen.

Uitreiking gouden schoolset

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels