Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Inofec Kantoormeubelen huisleverancier voor Rosiervandenbosch Bedrijfswagens

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Inofec Kantoormeubelen huisleverancier voor Rosiervandenbosch Bedrijfswagens

Inofec Kantoormeubelen is al sinds 2006 huisleverancier van kantoormeubilair voor alle vestigingen van Rosiervandenbosch Bedrijfswagens. Het bedrijf heeft een ruime expertise op het gebied van MAN trucks en beschikt over een aantal volledig uitgeruste werkplaatsen in onder meer De Meern en Gorinchem.

Onlangs is hier de locatie in Schelluinen aan toegevoegd. Inofec Kantoormeubelen heeft ook nu weer de mogelijkheid gekregen om deze vestiging te voorzien van een mooie kantoorinrichting. De ingerichte ruimtes betroffen onder andere de entree, alle kantoorruimtes, de loungeruimte, diverse spreekkamers, het directiekantoor, de kantine en de kleedruimte.

Rosiervandenbosch Bedrijfswagens heeft gekozen voor de meubellijn InoSmart in de kleurcombinatie wit-donker eiken, witte onderstelen gecombineerd met topbladen in de kleur donker eiken. De archiefkasten zijn uitgevoerd in dezelfde kleuren. Dit geeft het kantoor een rustige en warme uitstraling. Op de bureautafels zijn Dutchcreen opzetwanden in het steenrood geplaatst. De medewerkers maken gebruik van de NPR bureaustoelen Inofec. Deze bureaustoelen voldoen aan de NPR norm 1813. Dit wil zeggen dat de bureaustoel van uitgebreide instelmogelijkheden is voorzien en zodoende een goede en veilige ondersteuning biedt. De kantineruimte is ingericht met witte kantinetafels in combinatie met rode kantinestoelen Tremo. Ook heeft Inofec Kantoormeubelen diverse glassboards en LCD schermen geleverd voor de spreekkamers.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels