Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Inofec Kantoorfiets 2012

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Inofec Kantoorfiets 2012

Vanaf zondag 16 september gaat de Europese Mobiliteitsweek weer van start. Gedurende de Europese Mobiliteitsweek, die tot en met zaterdag 22 september duurt, staan wandelen, fietsen, openbaar vervoer, kritisch autogebruik en anders omgaan met mobiliteit centraal. Een ideaal moment om de Inofec Kantoorfiets 2012 te introduceren.

Positief effect op productiviteit
Op het eerste oog is deze uitbreiding op het bestaande assortiment kantoor- en schoolmeubilair misschien een vreemde eend in de bijt. Echter, Inofec heeft gezondheid, beweging en plezier in het werk hoog in het vaandel staan. Niet alleen voor haar eigen medewerkers, maar uiteraard ook voor haar klanten. Uit onderzoek is gebleken dat door regelmatig te bewegen de hersenactiviteit wordt gestimuleerd en de hersenen sneller kunnen schakelen. Vandaar dat Inofec ervoor heeft gekozen om haar assortiment kantoor- en schoolmeubelen, waaronder diverse ARBO bureautafels en bureaustoelen, uit te breiden met de Inofec Kantoorfiets. Door de kantoorfiets te gebruiken voor woon-werkverkeer wordt regelmatige beweging gestimuleerd en hiermee wordt de productiviteit en ook het plezier in het werk verhoogd.

Trendy en hippe cruiser
Inofec heeft gekozen voor de Johnny Loco Earl Grey Cruiser als kantoorfiets voor dit jaar. Johnny Loco fietsen zijn al een aantal jaar zeer populair. De reden dat dit model fiets is gekozen tot Inofec Kantoorfiets 2012 is het comfort en het hippe design van de fiets. Teun Suijkerbuijk: “Deze fiets heeft alles wat een kantoorfiets moet hebben. De fiets is niet alleen zeer comfortabel, en van absolute topkwaliteit, de fiets is ook een lust voor het oog. Op deze fiets wil je wel gezien worden, waardoor het nóg leuker wordt om op de fiets van huis naar je werk te gaan.”

Win-actie op Facebook
Om de Inofec Kantoorfiets te promoten heeft Inofec tevens een ludieke Facebook actie gestart. Door deel te nemen aan de speciale Facebook Like applicatie maak je kans op de fiets. Onder alle deelnemers aan de actie wordt namelijk een Inofec Kantoorfiets verloot. Op vrijdag 21 september wordt in de loop van de middag de winnaar van de actie bekend gemaakt.

Online bestellen
Vanaf heden is de Inofec Kantoorfiets 2012 online te bestellen in de webshop. De prijs van deze speciale Limited Edition Kantoorfiets bedraagt € 369,- exclusief BTW.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels