Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Inofec doet mee aan de Kom uit de Kast dag 2012

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Inofec doet mee aan de Kom uit de Kast dag 2012

Donderdag 11 oktober aanstaande vindt de Nationale Kom-uit-de-Kast dag plaats, internationaal ook wel bekend als de National Coming Out Day. Deze dag heeft als doel om voor je seksuele geaardheid uit te komen, of dat nu homo, hetero, lesbisch, biseksueel of transgender is. Daarnaast staat deze dag in het teken van meer erkenning voor de verschillende seksuele geaardheden. Inofec heeft speciaal voor deze Kom uit de Kast dag 2012 een roze archiefkast ontwikkeld en aan haar assortiment toegevoegd.

Inofec Kantoormeubelen is een open en eerlijk bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Zo is ook binnen Inofec een gezonde mix van medewerkers naar leeftijd, geslacht, opleidingsniveau, geaardheid en levensbeschouwelijke opvattingen ontstaan. Door deze knalroze archiefkast in het assortiment op te nemen, draagt Inofec op een ludieke en sympathieke manier haar steentje bij aan de Nationale Kom-uit-de-Kast dag.

De kleur roze wordt vaak geassocieerd met homoseksualiteit. We kennen waarschijnlijk allemaal wel de Roze Maandag op de kermis in Tilburg, de Roze Zaterdag of de Amsterdam Gay Pride. Allemaal roze evenementen die in het teken staan van acceptatie en verdraagzaamheid van homoseksualiteit en andere geaardheden. En wat is er nu leuker dan letterlijk uit een knalroze kast te komen? Die saaie grijze en zwarte archiefkasten kennen we nu wel.

Deze knalroze Inofec archiefkast is nu online te bestellen in de webshop. Normaal bedraagt de prijs van de kast € 225,- exclusief BTW, maar gedurende de week van de Kom-uit-de-Kast dag wordt er een speciale actieprijs van € 199,- exclusief BTW gehanteerd. Je kunt deze roze kast echter ook winnen door mee te doen aan de RT actie. Wanneer je Inofec op twitter volgt en het RT bericht deelt, maak je namelijk kans om deze te gekke knalroze kast te winnen. Een absolute must have voor iedereen die eens wat anders op zijn of kantoor wil dan zo’n saaie grijze archiefkast.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels