Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Inofec dankt Team Doelbewust

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Inofec dankt Team Doelbewust

Als sponsor van Team Doelbewust uit Roosendaal heeft Inofec Kantoormeubelen haar steentje bijgedragen aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren geldt “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven“.

Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan 1½ marathon. Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en gemiddeld bestaat een team uit 25 personen. Binnen het Roparunteam van team Doelbewust uit Roosendaal hebben Leon en Teun Suijkerbuijk zich actief ingezet voor het behalen van het sportieve resultaat. Leon heeft gelopen en Teun was navigator in één van de twee bussen die de lopers hebben begeleid.

Team Doelbewust profileert zich als zéér actieve organisatie die op vele manieren probeert zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Er zijn vele evenementen die ze hiervoor organiseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een grote spinningmarathon onder de naam CycleSensation, maar ook wordt er op 15 september 2012 voor het eerst de Colsensation georganiseerd waar ze met 250 deelnemers de Mont Ventoux gaan trotseren.

Inofec kantoormeubelen draagt Team Doelbewust een warm hart toe en hoopt dat ook vele andere bedrijven dat in de toekomst zullen doen. Een donatie is snel gedaan en ondersteuning is nodig vanuit alle hoeken. Doordat Team Doelbewust zelf zéér actief is, laten ze zien er werkelijk alles voor te doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.

Inofec dankt Team Doelbewust voor hun actieve manier van werken voor het goede doel!

 

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels