Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Inofec behaalt ISO certificaat

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Inofec behaalt ISO certificaat

Inofec heeft op 17 juli jl. het ISO 9001:2008 certificaat in ontvangst mogen nemen. De ISO 9001:2008 norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van Inofec en de manier waarop er door Inofec met het kwaliteitsbeleid wordt omgegaan. Met het behalen van dit certificaat is een belangrijke mijlpaal behaald.

Hoge klanttevredenheid, kwaliteit van de processen en het werk zijn aspecten waarin Inofec altijd hoog heeft gescoord. Door dit vertrouwen en mede door de eisen van de markt, is er eind 2011 door de directie besloten om het traject van ISO certificering in te gaan. Door deze goede basis heeft Inofec dan ook binnen slechts maanden het certificaat weten te behalen.

Het behalen van dit certificaat is een bevestiging van de kwaliteit van de werkzaamheden die dagelijks door de medewerkers van Inofec worden uitgevoerd. Dit om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Inofec streeft naar continue verbetering op het gebied van kwaliteit, waardoor Inofec ervan overtuigd is dat haar klanten dit ook als zeer positief ervaren.

Inofec benadrukt dat het behalen van het ISO certificaat geen doel op zich is geweest. Er dient constant gewerkt te worden aan de kwaliteit van alle processen en bijbehorende handelingen. Door elke dag kwalitatief beter te werken, zullen er ook steeds meer tevreden klanten zijn.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels