Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

InoCheck: dé verhuisplanner voor op kantoor

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
InoCheck: dé verhuisplanner voor op kantoor

InoCheck: dé verhuisplanner voor op kantoor

Heb je binnenkort een verhuizing op kantoor en ben je op zoek naar een planning of checklist voor die verhuizing? Inofec heeft dé oplossing voor jou!

InoCheck checklist voor verhuizing van jouw kantoor

We hebben overal aan gedacht. Want een bedrijfsverhuizing betekent natuurlijk niet altijd dat het hele kantoor gaat verhuizen. Daarom bestaat de InoCheck uit maar liefst 3 checklists! Of je nu kantoormeubelen gaat vervangen, het kantoor gaat uitbreiden óf echt in een bedrijfsverhuizing stapt, de InoCheck checklist is de uitkomst zodat jij zonder zorgen de klus klaart!

Verhuizen kantoormeubilair

 

Kantoormeubelen vervangen met de InoCheck

Wanneer je je kantoormeubelen gaat vervangen, is het goed om een plan te hebben. Want welk kantoormeubilair ga je precies vervangen? En hoe pak je dat aan? In de InoCheck kantoormeubelen vervangen lees je precies hoe Inofec jou kan helpen met deze klus. We nemen je stap voor stap mee door het proces én geven uiteraard handige tips in deze verhuisplanner voor op kantoor. Ook vind je handige tips én natuurlijk dé checklist voor het vervangen van jouw kantoormeubelen.

 

Kantooruitbreiding met de verhuisplanner

Ook voor het uitbreiden van het kantoor is een goede checklist en planning van belang! Want waar ga je uitbreiden? De vergaderruimte of de kantine? Dit vraagt allemaal om een andere aanpak. In de InoCheck kantooruitbreiding checklist vind je alles wat je nodig hebt om zonder zorgen het kantoor uit te breiden. Tips, werkwijze, een stap-voor-stap plan, alles komt aan bod! Ook hier vind je natuurlijk weer dé checklist voor jouw kantooruitbreiding.

Draaiboek verhuizen

Bedrijfsverhuizing met het draaiboek van Inofec

Je gaat je kantoor verhuizen. Dit klinkt als een hoop werk en dat is het ook. Maar een goed plan van aanpak en een checklist zijn het halve werk! We helpen je met de InoCheck bedrijfsverhuizing door een concrete checklist te bieden. Hierin vind je alles wat je moet weten! We delen ook onze belangrijkste tips voor het verhuizen van een kantoor en stappenplan.

Dé checklist voor alle soorten verhuizingen op kantoor

Deze InoCheck checklisten zijn jouw ultieme hulpmiddel voor het vervangen, uitbreiden óf verhuizen van jouw kantoormeubelen. Alles wat je nodig hebt en wilt weten, vind je in onze InoChecks. Wil je toch meer weten of direct onze hulp inschakelen? Neem dan contact op en we helpen je graag verder!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels