Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Infographic: productief thuiswerken

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Infographic: productief thuiswerken

Thuiswerken kan soms ideaal zijn. Handig als je even iets belangrijks af wil maken, tegen een deadline aanzit en niet gestoord wil worden door collega’s. Maar thuiswerken kan soms ook erg moeilijk zijn, omdat je sneller afgeleid bent.

In de Verenigde Staten werken 30 miljoen mensen tenminste een keer vanuit huis. En de verwachting is dat dit alleen maar meer wordt. Op dit moment geeft 79 procent al aan dat ze zeker een paar keer per week thuis willen werken.

Productief thuiswerken

Deze infographic geeft je tips om ook thuis zo productief mogelijk te zijn. Wist je bijvoorbeeld dat het het beste is om te werken in een omgeving waar het 21 tot 23 graden is? En het schijnt goed te zijn voor je productiviteit als je af en toe eens een middagdutje doet. Ook kleuren en licht hebben invloed op je productiviteit. Neem ook af en toe pauzes. Je kunt niet uren aan een stuk geconcentreerd werken. Ook de juiste houding telt mee. De infographic vertelt je precies wat de juiste zithouding is om lichamelijke klachten te voorkomen.

Meer informatie om ook thuis zo productief mogelijk te zijn en waarom thuis werken voordelen kan hebben, lees je in de infographic.

home-office

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels