Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

In Londen kun je binnenkort flexwerken in een telefooncel

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
In Londen kun je binnenkort flexwerken in een telefooncel

Binnenkort kun je flexwerken in een telefooncel in Londen, hoe bizar! Leun je als toerist tegen een rood telefoonhokje, staat er ineens iemand in te werken!

De telefooncellen worden inmiddels allang niet meer gebruikt om in te bellen. Ze werden al omgebouwd tot WiFi-hotspots, toeristische attracties en ijswinkels, maar binnenkort kun je hier dus ook gewoon even werken. Het New Yorkse bedrijf Bar Works heeft vijftien voormalige telefoonhokjes afgehuurd in Londen, Leeds en Edinburgh en wil de telefooncellen openstellen aan ondernemers. Hier hebben zakenmensen dan toegang tot internet, een scanner en een printer, een computer, een stopcontact om je apparatuur op te laden en een apparaat voor warme drankjes. Een compleet kantoor dus!

Het concept

Het concept is gericht op ondernemers die voor 25 euro per maand toegang krijgen tot iedere cel, wanneer je maar wil. Het klinkt grappig, maar wij zijn heel benieuwd of hier werkelijk gebruik van gemaakt gaat worden. Wie wil er nu in een piepklein hokje zaken doen? Oké, het is best makkelijk om even een mailtje te versturen of een belletje te plegen waar niet de hele straat van hoeft mee te genieten, maar wij zie het nog niet snel gebeuren. Daar denken de bedenkers anders over: “Waarom zouden ze in een koffiebar werken, als ze in onze cellen zich echt kunnen gaan focussen op hun werk?” Wij zijn heel benieuwd of di concept ook daadwerkelijk de toekomst gaat zijn. De tijd zal het ons leren!

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels