Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Iedere week Inofec Veiling: kantoormeubelen voor een koopje!

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Iedere week Inofec Veiling: kantoormeubelen voor een koopje!

Iedere week houden wij bij Inofec een veiling. En die werkt heel simpel: op maandag om 10.00 uur start onze veiling, en bieden kan tot vrijdag 15.00 uur. De producten die wij veilen komen natuurlijk uit ons eigen brede assortiment. De ene week is dat dus een archiefkast of bureaustoel, de andere week is dat een set van 4 barkrukken.

Het voordeel van de veiling is dat je dus zelf bepaalt wat je voor een van onze producten over hebt. Bieden kan de hele week. De hoogste bieder op vrijdagmiddag om 15.00 uur, is eigenaar van de aanbieding.

Het bod voor het product uit de veiling bepaal je dus zelf. En word je overboden, krijg je van ons automatisch een e-mail zodat je een nieuw bod kunt overwegen. Na sluiting van de veiling nemen we contact op met degene die het hoogste bod heeft geplaatst.

Als je kijkt naar de veilingen van de afgelopen weken, dan zie je dat je in onze veiling tegen een zeer lage prijs een van onze producten kunt aanschaffen. Zo is een roldeurkast van 319,30 euro voor slechts 130 euro verkocht. En een bureaustoel van 239,50 euro voor 101 euro. Dat zijn nog eens koopjes!

iedere week veiling van kantoormeubelen

Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, dan krijg je automatisch op maandag een e-mail met de veiling van die week. Op de veilingpagina van onze Inofec website, kun je je onderaan aanmelden voor de nieuwsbrief.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels