Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

How to: je werkplek optimaal inrichten

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
How to: je werkplek optimaal inrichten

Als je gezond en effectief wil werken, is een goede werkplek cruciaal. Met deze tips kom je erachter hoe je je werkplek optimaal kunt inrichten!

Ladeblokken
Om rommel op bureau’s te voorkomen, is het handig om een ladekasten onder alle bureau’s te hebben staan. Hier kun je onder meer pennen, mobiele apparaten en belangrijke documenten in kwijt. Zo slingert er niks rond op je bureau en houden de werknemers alles netjes. Spreek af dat aan het eind van de dag alles opgeruimd wordt, zodat de dag erna er weer aan een schoon en fris bureau gewerkt kan worden.

Ergonomie
Om werkplekken optimaal in te richten, is het niet alleen belangrijk dat alles netjes is, maar dat je ook een goede houding aanneemt achter je bureau. Er zijn namelijk een hoop mensen die last hebben van lichamelijke klachten op kantoor en dat wil je als werkgever voorkomen. Stoelen moeten goed afgesteld zijn, evenals de hoogte van de tafels. Ook moeten je ogen op de goede hoogte zitten in combinatie met het beeldscherm.

Scheidingswanden
Heeft u een grote kantoorruimte maar wil u verschillende plekken creëeren? Dat gaat heel gemakkelijk met scheidingswanden. Scheidingswanden kunnen gemakkelijk tussen bureau’s worden geplaatst en hierdoor krijgen werknemers meer privacy. Ook zijn ze handig te verplaatsen als ze een keer ergens anders moeten staan. Zo worden er als het ware kleine ruimtes gecreëerd zonder daadwerkelijke muren te plaatsen.

Kleurrijk
Je werkplek hoeft niet saai te zijn. Met kleurrijke meubels en accessoires kun je al voor een heleboel vrolijkheid op kantoor zorgen. Denk bijvoorbeeld aan gekleurde bureaustoelen of scheidingswanden.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels