Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Hoe zorg je ervoor dat je geen winterdip krijgt op kantoor?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Hoe zorg je ervoor dat je geen winterdip krijgt op kantoor?

Met de gezellige feestdagen van december achter de rug is het soms best lastig om weer vol goede moed naar kantoor terug te keren. Je hebt heerlijke vrije dagen gehad en dit duurde voor je gevoel veel te kort en nu heb je helemaal geen zin om weer aan het werk te gaan. Zo voorkom je een winterdip op kantoor!

Na een dag terug op kantoor lijkt het wel alsof je nooit weggeweest bent en zit je binnen no time weer in die dagelijkse sleur. En die donkere dagen en dat koude weer werken ook niet echt mee. De draad oppakken na een vakantie vergt vaak wat meer moeite en het lijkt wel of je vermoeider bent dan eerst. Maar maak je geen zorgen: je bent niet de enige. Uit een onderzoek bleek onlangs dat fris thuiskomen van vakantie een hele opgave is.

Tips om een winterdip tegen te gaan op kantoor

- Tijdens je afwezigheid heeft er waarschijnlijk iemand anders je werk overgenomen. Zorg voor een goede overdracht, zodat als je terugkomt, alles netjes in orde is. Scheelt jou weer werk!

- Zorg ervoor dat je na je vakantie niet meteen weer naar kantoor hoeft. Een paar overgangsdagen zijn fijn om je huis weer even aan kant te maken en je voor te bereiden op je werk.

- Begin niet meteen al op maandag, maar bijvoorbeeld op dinsdag of woensdag. Zo is je week korter en kun je er weer even inkomen.

- Meteen al afspraken gepland in je eerste week? Niet slim. Zorg er eerst voor dat je eigen werk weer op orde is en spit je inbox door.

- Zorg dat je weer een vakantie of een weekendje weg in het verschiet hebt liggen. Het is altijd leuk om ergens naar uit te kijken.

- Gezelligheid met collega’s op de werkvloer is erg belangrijk voor de sfeer op kantoor. Zorg ervoor dat jullie een vrijmibo organiseren om ook een beetje te relaxen op kantoor.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels