Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Hoe schoon is jouw toetsenbord?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Hoe schoon is jouw toetsenbord?

Waarschijnlijk wist je al dat je toetsenbord niet de meest schone plek is van je werkplek. Maar wist je ook dat de gemiddelde desktop 400 keer meer bacteriën bevat dan de doorsnee wc-bril? Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Arizona.

Ook uit een Brits onderzoek bleek dat de meeste toetsenborden erg vies zijn. In dit onderzoek werden 33 toetsenborden, een wc en de deurklink van een kantoor getest op bacteriën. Uitslag? Van de 33 toetsenborden vormden vier stuks een potentieel gevaar voor de gezondheid en bij één geval was het aantal ziektekiemen zelfs vijf keer zo hoog dan die op het toilet.

Toetsenbord schoonmaken

Wil jij ervoor zorgen dat jouw toetsenbord wel schoon blijft? In onderstaande infographic staat een aantal handige en nuttige tips om ervoor te zorgen dat jouw toetsenbord wél schoon is. Het is een klein klusje, maar het wordt vaak vergeten of we hebben er geen zin in. Maak dus eens tien minuten vrij om je toetsenbord met behulp van deze tips eens goed schoon te maken! Je kunt gaan voor een grondige schoonmaak, maar ook voor een ‘quick clean’. Bij een quick clean kun je gebruikmaken van silly putty, een soort kneedgum.

Succes met het reinigen van je toetsenbord!

toetsenbord-schoonmaken

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels