Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Hoe krijg je privacy in een grote kantoorruimte?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Hoe krijg je privacy in een grote kantoorruimte?

Eigen kamers op kantoren zijn er nauwelijks meer. Iedereen werkt tegenwoordig in een grote kantoorruimte met alle bureaus bij elkaar. Toch heb je soms behoefte aan wat meer privacy op kantoor.

Soms is het gewoon heel handig om even in een wat meer afgesloten ruimte te zitten als je bijvoorbeeld een kort overleg of een brainstormsessie hebt met iemand.

Scheidingswanden
Dit kun je heel gemakkelijk oplossen met scheidingswanden en opzetwanden. Hierdoor krijgen werknemers net wat meer privacy. Scheidingswanden worden tussen bureaus geplaatst. Je kunt ervoor kiezen om scheidingswanden met of zonder wieltjes te nemen. Het voordeel van scheidingswanden met wieltjes is dat je ze gemakkelijk kunt verrijden en zo van het ene naar het andere bureau kunt verplaatsen. Ook is het mogelijk om de scheidingswanden aan elkaar te verbinden. Dit gebeurt via een magnetische sluiting die aan de zijkant bevestigd zijn. Scheidingswanden zijn niet alleen handig in de kantoorruimte, maar je kunt ze ook plaatsen in wachtruimtes, praktijkhoeken of overlegruimtes. Zo worden er als het ware kleine ruimtes gecreëerd zonder daadwerkelijke muren te plaatsen.

Opzetwanden
Met behulp van opzetwanden op bureaus kan er al heel snel meer privacy gegenereerd worden op kantoor. Het openlijke karakter van het kantoor blijft bestaan, maar iedereen heeft toch meer privacy. Opzetwanden kunnen los op het bureau worden gezet, maar de wanden kunnen ook op het bureau worden geschroefd.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels