Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Hoe kom je de dag door op kantoor met warm weer?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Hoe kom je de dag door op kantoor met warm weer?

De zomer is eindelijk aangebroken in Nederland! Maar dat betekent ook dat het meteen bloedheet is in ons land. Het liefst zou je op het strand liggen of in het zwembad hangen, maar helaas moet jij gewoon werken. Hoe overleef je die dagen op kantoor met warm weer?

Tropenrooster

Begin je normaal om 9 uur op kantoor? Misschien kun je met je team regelen dat je op hete dagen eerder begint en je dus aan een tropenrooster houdt. Als het werk het toelaat kun je misschien zelfs al om 6 uur beginnen, dan kun je ’s middags nog genieten van het mooie weer! Anders is een uurtje eerder beginnen ook al fijn, want dat betekent dat je ook een uur eerder naar huis kan.

Water en ijs

Als het warm weer is, moet je ervoor zorgen dat je genoeg drinkt. Wanneer je niet genoeg drinkt, zul je last van hoofdpijn krijgen. Zet flessen water in de vriezer en in de koelkast en maak regelmatig een rondje met de fles op je afdeling. Daar zullen je collega’s blij mee zijn! Haal een doos met waterijsjes en deel deze uit op kantoor. Daar zullen je collega’s nóg vrolijker van worden. Je mag best even genieten als het zulk mooi weer is.

Lichte maaltijden

Eet niet te zwaar als het warm weer is. Kies bijvoorbeeld voor een salade of een gazpacho (koude soep) met wat brood. Bovendien heb je met warm weer waarschijnlijk ook totaal geen zin in een warme maaltijd.

Blijf rustig

Als je op een kantoor werkt met airco, zul je weinig last hebben van de hitte. Mocht je niet de luxe hebben van een airco, houd je dan vooral rustig. Hoe drukker je doet, hoe warmer je het zult hebben. Geef je over aan de hitte, begin extra vroeg en zorg ervoor dat je je vooral niet opwindt over de warmte. Daar zul je het alleen maar warmer van krijgen!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels