Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Hoe je geld kunt besparen met flexwerken

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Hoe je geld kunt besparen met flexwerken

De term flexwerken zal je niet onbekend in de oren klinken. Flexwerken, oftewel de flexibiliteit omtrent locatie en tijdstip van werken, wordt door steeds meer bedrijven omarmd. Steeds minder beroepen vereisen aanwezigheid op kantoor van 40 uur, maar kunnen ook op een andere locatie worden uitgevoerd, zoals thuis bijvoorbeeld. Door te flexwerken, af en toe thuis te werken, zijn er op kantoor minder vaste werkplekken nodig. Mocht je wel op kantoor willen zijn om te werken, dan is een flexwerkplek de oplossing.

Flexwerkplekken

Een flexwerkplek is een werkplek zoals iedere andere, maar deze moet gedeeld kunnen worden met verschillende mensen. Zo ben jij er bijvoorbeeld op maandag, woensdag en vrijdag, en zit er op dinsdag en donderdag iemand anders aan dit bureau te werken. Om een prettige werkplek te zijn voor iedereen, ongeacht wie er gebruik van maakt, dient deze werkplek in hoogte verstelbaar te kunnen zijn. De hoogte van de bureautafel speelt namelijk een belangrijke rol in het prettig uit kunnen voeren van kantoorwerkzaamheden. Niet iedereen is even groot, maar moet toch lekker aan het bureau kunnen zitten. Er bestaan flexwerkplekken die je handmatig in hoogte kunt verstellen, maar er zijn er ook volop die je elektrisch instelt. Met de juiste ARBO-bureaustoel en eventueel een ladeblok erbij is de flexwerkplek compleet.

Besparen met flexwerken

Het overstappen van werken met reguliere werkplekken naar flexwerkplekken vereist natuurlijk een bepaalde investering. Besparen met flexwerken lijkt dus gezien de uitgave die nodig is om het überhaupt mogelijk te maken niet echt haalbaar. Toch is dat zo, want je moet iets verder denken. Er zijn minder werkplekken nodig en dus ook minder kantoorruimte. De vaste kosten voor huisvesting kunnen dus aanzienlijk naar beneden. Ook extra kosten zoals elektriciteit en andere facilitaire zaken zullen lager worden. Tel daarbij de bewezen hogere productiviteit van werknemers op, en je hebt de besparing duidelijk voor ogen.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels