Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Hoe belangrijk is groen op de werkvloer?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Hoe belangrijk is groen op de werkvloer?

[Redactie] Aangezien een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking dagelijks 8 uur op kantoor is, is het erg belangrijk dat zij zichzelf op het werk niet alleen thuis voelen, maar ook goed voelen. Zorg als werkgever dus voor een inspirerende werkomgeving en zorg ervoor dat de werknemers voldoende ruimte krijgen om hierin zelf enige inbreng te hebben. Want ieder mens is natuurlijk weer anders. Maar wat echt op geen enkel kantoor mag ontbreken is de oh zo belangrijke interieurbeplanting.

Creëer een gezond binnenklimaat
In bijna geen enkel kantoorgebouw is het binnenklimaat goed, zodat deze aan de Europese richtlijnen voldoet. En wanneer dit binnenklimaat niet optimaal is en de lucht dus te droog is, zul je dit ook merken aan het prestatieniveau van de werknemers. De schadelijke stoffen die dan vrijkomen zorgen onder andere voor gezondheidsklachten zoals keelpijn, hoofdpijn, geïrriteerde ogen en vermoeidheid. Zorg er dus voor dat er wel een gezond binnenklimaat heerst door het aanbrengen van groen op de werkvloer. En geen tijd is een slecht excuus, want de gezondheid van je werknemers staat altijd voorop en anders is het ook nog mogelijk om een professioneel bedrijf in te schakelen die je hierbij helpt.

Creatieve beplanting
Bij planten op kantoor kun je denken aan een leuke kamerplant op ieder bureau, maar het kan natuurlijk ook een stuk creatiever. Één van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van interieurbeplanting is bijvoorbeeld een heuse plantenwand. Zo een plantenwand is in verschillende afmetingen mogelijk, heeft een positieve invloed op het werkklimaat en is een ware eyecatcher.

Met behulp van wat groen op kantoor bereik je dus een heleboel meer dan alleen een gezellige aankleding. Je werknemers voelen zichzelf op het gemak en zullen ook een stuk productiever aan de slag gaan. Een echte win-win situatie dus.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels