Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Het Nieuwe Werken bij CAK

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Het Nieuwe Werken bij CAK

Inofec Kantoormeubelen is deze week begonnen met het inrichten van het nieuwe kantoorgebouw van CAK. De eerste 230 werkplekken van de in totaal 370 zijn geplaatst. In het kader van Het Nieuwe Werken hebben ze bij CAK gekozen voor flexwerkplekken. De bureaus en bureaustoelen zijn eenvoudig in hoogte te verstellen, zodat deze iedere dag door andere personen te gebruiken zijn.

Naast het thema ‘het nieuwe werken‘ zijn ook transparantie en duurzaamheid twee belangrijke thema’s waarom gekozen is voor deze specifieke kantoorinrichting. Om transparantie te creëren is ervoor gekozen om scheidingswanden van Dutchcreen toe te passen met aan de bovenzijde plexiglas. Er ontstaat zo voor de gebruiker een rustige werkplek zonder dat het gevoel van afgesloten zijn te ervaren. Door CAK is bewust gekozen voor een hoogte-instelling op basis van een handmatig mechanisme, oftewel met een slinger. Elektrische instelling is ook een optie echter deze optie vergt veel elektrische energie wat niet past in het beleid duurzaamheid van CAK.

Het nieuwe werken houdt in dat men in staat wordt gesteld om plaats en tijd ongebonden kantoorwerkzaamheden te kunnen verrichten. Dit is steeds beter te realiseren door de toepassing van mobiele technologie.

We zien momenteel steeds meer variatie in de bezetting van werkplekken tijdens kantooruren. Met variabel in te stellen werkplekken zijn we erg dynamisch in het opvangen van deze variatie in bezetting, en kunnen we meer personen per werkplek ruimte om te werken bieden.

CAK heeft voor het nieuwe werken gekozen en kunnen dus met minder vierkante meters kantoorruimte hetzelfde aantal of misschien wel meer medewerkers een werkplek bieden. De kosten voor een werkplek per medewerker dalen hiermee dus aanzienlijk, denk aan energiekosten, afschrijving werkplekinvesteringen, huur, schoonmaak etc. Samen met de thema’s transparantie en duurzaamheid kies CAK dus duidelijk voor zeer moderne uitgangspunten binnen hun beleid.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels