Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Het Inofec decoratiepakket, de finishing touch voor je wachtkamer

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Het Inofec decoratiepakket, de finishing touch voor je wachtkamer

Een goede uitstraling van je wachtkamer wordt vandaag de dag steeds belangrijker. Je wilt je cliënten immers goed kunnen ontvangen. Door het juiste gebruik van kleur, licht en het juiste meubilair voor je wachtkamer, zullen je cliënten zich meer op hun gemak voelen. Graag geef ik je een aantal tips voor de inrichting van je wachtkamer.

Tip 1
Zorg ervoor dat je entree netjes en overzichtelijk is. Plaats bijvoorbeeld een wandgarderoberek aan de muur, zodat je cliënten hun jas hier kunnen ophangen. Zorg ervoor dat het wandgarderoberek in het zicht hangt van de receptioniste.

Tip 2
Je zult in je praktijk mogelijk ook met enige regelmaat kinderen ontvangen. Zorg voor een leuke speelhoek met een paar leuke poefen waar ze kunnen kleuren en tekenen. Op die manier kunnen ze zich op een leuke manier vermaken wanneer ze even op hun beurt moeten wachten.

Tip 3
Plaats wat tijdschriften en magazines van verschillende interesses in een folderrek, zodat je bezoekers wat kunnen lezen terwijl ze wachten. Zorg ervoor dat de magazines en tijdschriften van verschillende interesses zijn. Daarnaast kun je ook zorggerelateerde folders en brochures plaatsen in een folderkast.

Tip 4
Verlichting heeft veel invloed op de sfeer in uw wachtkamer. Goed daglicht of sterk wit licht heeft hier een positieve invloed op. Geel licht daar en tegen kan namelijk de neiging hebben dat je cliënten en medewerkers zich suf gaan voelen.

Tip 5
In iedere wachtkamer, entree of receptieruimte zal een mooi schilderij of plant niet misstaan. Een schilderij zorgt voor wat kleur aan de muur en een mooie plant zorgt niet alleen voor sfeer, maar zorgt er ook voor dat de lucht wordt gezuiverd.

Inofec Kantoormeubelen heeft sinds kort een decoratiepakket in haar assortiment opgenomen dat bestaat uit een folderrek, een wandgarderoberek, een schilderij en een plant. Zo kun je in één keer op een voordelige manier een compleet decoratiepakket voor je wachtkamer aanschaffen.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels