Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Gratis Inofec kratstoel!

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Gratis Inofec kratstoel!

Vorige week hebben we het al aangekondigd, de Inofec kratstoel wordt dé gadget van het EK voetbal 2012. De kratstoel is al in diverse media verschenen. TV programma’s als EditieNL, Hart van Nederland en Life4You hebben we volop aandacht aan besteed. Maar de kratstoel is ook opgepikt door verschillende kranten waaronder De Telegraaf.

Op onze Facebook pagina is inmiddels een leuke verzameling foto’s terug te vinden van leuke en gekke toepassingen van de Inofec kratstoel. De komende weken zal dit album alleen nog maar meer uitgebreid worden, zeker zolang het Nederlands elftal succesvol blijkt te zijn, maar daar gaan we natuurlijk massaal vanuit.

De vraag is nu alleen, hoe kom ik in het bezit van zo’n leuke Inofec kratstoel? Heel simpel, vanaf dinsdag 22 mei ontvang je bij iedere bestelling van €200,- een gratis Inofec kratstoel. Let wel, dit met een maximum van 10 stuks per klant. We hebben een behoorlijke voorraad kratstoelen ingekocht, zodat we aan ieders verwachting kunnen voldoen. Maar bij succes van het Nederlands elftal kan het zomaar zo zijn dat we snel door de voorraad heen zijn. Dus wil je er zeker van zijn dat je EK kunt volgen vanaf je eigen Inofec kratstoel, aarzel dan niet te lang met bestellen.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels