Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Gratis 3D tekening voor uw kantoorinrichting

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Gratis 3D tekening voor uw kantoorinrichting

Speelt u met het idee om het kantoor helemaal opnieuw in te richten, omdat het meubilair bijvoorbeeld verouderd is of omdat het niet meer past bij de uitstraling van uw bedrijf? Of gaat u verhuizen naar een nieuwe locatie? Om een goede keuze te kunnen maken wat betreft de nieuwe kantoorinrichting zou het prettig zijn om alvast eens te zien hoe het eindresultaat zou zijn met bepaalde meubelen. Bij Inofec begrijpen wij dat als geen ander, en maken daarom gratis een 3D tekening voor u!

3D tekening

Een bepaalde kleur of meubellijn kan een kantoorinrichting compleet andere stijl geven. Het is goed om dat eerst met eigen ogen te zien, voor de beslissing voor de kleur of type meubellijn gemaakt wordt. Een 3D tekening laat uw kantoor zien zoals het er met een bepaalde inrichting uit komt te zien. Onze inrichtingsspecialisten maken op basis van uw wensen een mooi inrichtingsplan, compleet op schaal uitgewerkt in een mooie 3D tekening. Dan doen we geheel kosteloos uiteraard.

Het enige wat u hoeft te doen is een contactformulier invullen waarop u aangeeft interesse te hebben in een gratis 3D tekening. Wij nemen daarna contact met u op om een inventarisatie te maken van de wensen. Een compleet uitgewerkt voorstel ontvangt u daarna binnen 48 uur. Slechts een briefing van uw wensen is genoeg om het compleet in te vullen. Er wordt bij het maken van de 3D tekening uiteraard rekening gehouden met uw budget, ergonomie, lichtinval, routing, stroomaansluitingen en nog veel meer belangrijke zaken die nodig zijn om het best passende resultaat te behalen.

Gratis 3D tekening aanvragen

Vul het contactformulier in en wij nemen direct contact met u op! Een voorproefje van hoe zo’n 3D tekening eruit komt te zien, ziet u in deze video.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels