Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Girsberger introduceert bureaustoel en vergaderstoel Diagon

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Girsberger introduceert bureaustoel en vergaderstoel Diagon

Girsberger staat bekend om zijn uitstekende ergonomische stoelen met een design uitstraling. Het assortiment van dit Zwitserse bedrijf bestaat al uit een aantal zeer succesvolle stoelen met een hoge kwaliteit, zoals de stoelen Yanos, Reflex en Connexxion. Het assortiment wordt nu uitgebreid met de bureaustoel en vergaderstoel Diagon.

De bureaustoel Diagon is goedgekeurd volgens de laatste ARBO norm EN 1335. Dit betekent dat de Diagon verschillende instellingen heeft om het zitten zo comfortabel mogelijk te maken. In onderstaande film worden de verschillende mogelijkheden uitgelicht van deze ARBO bureaustoel.

De eerdere bureaustoelen en vergaderstoelen die Girsberger uitbracht, boden vele instelopties en extra’s. Ook deze keer laat Girsberger met de Diagon zien dat er heel veel opties mogelijk zijn. Zo zijn er talloze kleuren en verschillende rugleuningen mogelijk, 2D of 4D armleggers, wel of geen lumbaalsteun en ga zo maar verder. Ook bij de vergaderstoel Diagon is er veel mogelijk, zoals kleuren en verschillende soorten bekleding. Door de vele mogelijkheden zijn er honderden varianten leverbaar.

Kwaliteit en design zijn bij Girsberger heel belangrijk, maar dat je met een Girsberger bureaustoel heel relaxt kan werken blijkt wel uit onderstaande film.

De bureaustoel Diagon en de vergaderstoel Diagon zijn nu ook te bestellen in de webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels