Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Girsberger: bureaustoelen van Zwitserse precisie

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Girsberger: bureaustoelen van Zwitserse precisie

Wanneer je op zoek gaat naar nieuwe bureaustoelen, dan zie je soms door de bomen het bos niet meer. De keuze is ook enorm. Wanneer je een bureaustoel zoekt voor je werk, dan dien je minimaal een bureaustoel te nemen die voldoet aan de Arbo norm NEN EN 1335 of NPR 1813. Veel merken bieden stoelen aan die voldoen aan deze eisen. Een van de merken is Girsberger.

De geschiedenis van Girsberger

Girsberger is een Zwitsers bedrijf dat al meer dan 125 jaar stoelen maakt. In 1910 kwam Girsberger met een revolutionaire stoel, genaamd de 111. Deze draaistoel had een traploze hoogteverstelling. De stoel met dit mechaniek werd voor maar liefst 60 jaar geproduceerd. Girsberger produceert sindsdien niet alleen bureaustoelen, maar ook andere stoelen voor kantoor. Bekende modellen die werden geproduceerd zijn Model 3001, Model 71, Dubbelschaalstoel en Trilax. In de laatste jaren heeft Girsberger de Reflex en de Sway geïntroduceerd.

Girsberger bureaustoelen

Girsberger produceert nu heel veel verschillende modellen. Bekende uitvoeringen zijn de Yanos, Reflex, Diagon en AL3. Voor iedere prijsklasse en ieder design is er een geschikt model. Betaalbare Arbo bureaustoelen zijn bijvoorbeeld de Yanos en de Kyra. Daarnaast zijn er ook bureaustoelen ontwikkeld waarbij het design centraal staat. Dit zijn bijvoorbeeld de stoelen AL3, Jack en Diagon. De Diagon voldoet daarnaast ook aan de Arbo norm.

Girsberger vergaderstoelen

Girsberger produceert niet alleen bureaustoelen, maar ook vergaderstoelen. Voor sommige bureaustoelen is er ook een bijpassende vergaderstoel. Bij de Yanos en de Diagon bijvoorbeeld kunt u een bijpassende vergaderstoel kopen. Zo kunt u uw werkplek inrichten met dezelfde stoelen. Naast deze bijpassende vergaderstoelen produceert Girsberger nog veel meer modellen.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels