Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Girsberger AL3: een bureaustoel met een top design

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Girsberger AL3: een bureaustoel met een top design

Er zijn heel veel bureaustoelen te koop. Hierin is ook heel veel onderscheid, waaronder design bureaustoelen. Girsberger heeft de laatste jaren al een aantal mooie bureaustoelen op de markt gebracht waarbij design centraal staat, waaronder de AL3. De bureaustoel AL3 is onzichtbaar, maar toch valt deze op dankzij het design. Maar hoe kunnen deze 2 eigenschappen nu samenkomen in één bureaustoel?

Design bureaustoel

De AL3 is ontworpen door Thierry Aubert. Bij het ontwerp is hij gebruik gaan maken van koele materialen, zoals aluminium. Aluminium wordt voor allerlei onderdelen van de bureaustoel gebruikt. Het onderstel en frame zijn bijvoorbeeld van aluminium. Verder zijn er opvallende elementen aangebracht, zoals de ronding bij de armleggers die wordt doorgevoerd naar het onderstel. De AL3 is ook in verschillende uitvoeringen leverbaar. In ons assortiment vindt u de AL3 stoel, waarbij de zitting is gestoffeerd en de rug voorzien is van netbespanning. Netbespanning geeft de bureaustoel al een andere uitstraling dan wanneer de stoel volledig is gestoffeerd of bekleed is met echt leer. Andere uitvoeringen zijn op aanvraag leverbaar. Neem gerust contact op met BureauStoelen.nl voor meer informatie of een gratis proefplaatsing.

Mechaniek is onzichtbaar

De bureaustoel valt wel op met het design, maar is toch onzichtbaar. De uitgangspositie voor het ontwerp van de AL3 was om het synchroonmechaniek in de kolom en in het frame weg te werken en dit is gelukt. Dat betekent dat er geen hendels meer zichtbaar zijn. Maar het moet toch ook mogelijk zijn om de bureaustoel in hoogte te verstellen. Dit is allemaal weggewerkt in het frame. In het frame zijn enkele knoppen verwerkt die het mogelijk maken om de hoogte en de diepte van het bureaustoel in te stellen. Tevens is er een vakje in het frame verwerkt dat door middel van een knop kan worden geopend. In dit vakje kan je de tegendruk instellen. Onzichtbaar en opvallend komen samen in de Girsberger bureaustoel AL3.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels