Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Gezellig lunchen in de kantine of maar even snel een boterham?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Gezellig lunchen in de kantine of maar even snel een boterham?

De toegevoegde waarde van een kantine of gezellige plek om te lunchen wordt door vele onderschat. Het samen met collega’s pauzeren en lunchen is in grote mate afhankelijk van de mogelijkheid die daartoe geboden wordt. In een omgeving terecht komen die afwijkt van de werkomgeving geeft rust en verbindt collega’s met elkaar wat de sfeer en productiviteit ten goede komt. Kantinemeubilair is hierin een belangrijke factor.

Het gebruik maken van spelletjes of het bieden van een leeshoek doet wonderen. Wat steeds meer een trend wordt is het gezond eten en koken. Wat ook erg goed kan werken is de mogelijkheid bieden om collega’s bijvoorbeeld gezamenlijk een salade te laten maken en op eten. Wat servies, snijplanken en keukenmessen is vaak al genoeg.

Gebruikte kleuren kunnen goed aansluiten bij de huisstijl maar maken in veel gevallen een kantine minder gezellig. Dit heeft dat weer consequenties voor de sfeer tijdens de pauzes. Door gebruik te maken van moderne kleuren kan er een huiselijke en moderne sfeer ontstaan waardoor men het ervaart als een totaal andere omgeving als de werkplek.

Er kan natuurlijk prima gekozen worden voor dezelfde lijn meubilair als dat op kantoor gebruikt wordt. Het gebruik maken van andere kleuren en verlichting zal dan een totaal andere sfeer kunnen wegzetten. Ook het gebruik maken van een totaal andere inrichting bereikt dit effect.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels