Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Get inspired – Inofec Skybox

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Get inspired – Inofec Skybox

Van tijd tot tijd is het nodig om te evalueren, te innoveren of te creëren. Dat kan binnenshuis gepland worden, maar het wordt ook als zeer prettig ervaren om dit soort zaken juist buiten de deur te plannen, in een andere omgeving. Er zijn tal van faciliteiten te boeken, maar wat als je het gebruik van een dergelijke ruimte kunt combineren met iets spannends en energieks zoals indoor skydiven.

Inofec Kantoormeubelen heeft in samenwerking met Indoor Skydive Roosendaal een creatieve en inspirerende ruimte ontworpen waar dit soort meetings geboekt kunnen worden. De inrichting van de Inofec Skybox is in samenwerking met interieurarchitect Marijn de Kok tot stand gekomen. De ruimte is voorzien van een nauwkeurig op elkaar afgestemde inrichting. Zo is er gelegenheid om formeel te vergaderen, maar er is ook ruimte gecreëerd voor een meer informele setting. De inrichting heeft als doel gedachtes de vrije loop te laten en het meest optimale resultaat te behalen.

De Inofec Skybox is van alle vergaderfaciliteiten voorzien, zoals een touchscreen presentatiescherm, flipover en diverse schrijfgerei. De creatieve ruimte is te boeken voor een dagdeel of voor een gehele dag. Wanneer je de ruimte voor een hele dag huurt, kun je ook kiezen voor het arrangement ‘Orkaankracht 5’. Bij dit dagvullende arrangement is naast een luxe lunch en een afsluitende borrel, ook het indoor skydiven inbegrepen. Door de Inofec Skybox te boeken in combinatie met zoiets unieks als skydiven zullen de resultaten van de meeting sterk verbeterd worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen kun je contact opnemen met Indoor Skydive Roosendaal. Zij zijn telefonisch te bereiken op 0165 – 520 547.

Your mind is like a parachute, it only works when it’s open!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels