Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Geld besparen door te gaan flexwerken

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Geld besparen door te gaan flexwerken

De laatste jaren is het flexwerken steeds meer in opkomst. Voor heel veel beroepen hoef je niet meer 40 uur per week op kantoor te zijn, maar kan je thuis ook al veel doen. Doordat er steeds meer mensen thuis gaan of kunnen werken, zijn ook minder werkplekken benodigd. Om ervoor te zorgen dat iedereen wel kan beschikken over een werkplek, is een flexwerkplek de oplossing.

Een flexwerkplek houdt eigenlijk in dat meerdere mensen van die werkplek gebruik kunnen maken. Zo kan het voorkomen dat iemand op maandag, dinsdag en woensdag van de werkplek gebruik maakt en een andere werknemer op donderdag en vrijdag. Om het flexwerken mogelijk te maken, moeten de bureaus in hoogte verstelbaar zijn. Omdat niet iedereen even groot is, moet het bureau gemakkelijk te verstellen zijn. Er zijn diverse mogelijkheden voor een flexbureau. Je kan kiezen voor flexbureaus die in hoogte te verstellen zijn door middel van een hendel. Maar het is ook mogelijk dat het bureau elektrisch door middel van een knop in hoogte te verstellen is. Je flexwerkplek kan je verder aanvullen met een ARBO bureaustoel en een ladeblok.

Om over te schakelen naar flexwerken kan een investering in flexwerkplekken benodigd zijn. Op termijn zul je deze investering echter terugverdienen, omdat je minder kantoorruimte nodig hebt, waardoor de vaste kosten veel lager uit zullen vallen. Doordat je minder ruimte nodig hebt, hoef je immers minder huur te betalen. En doordat je minder ruimte nodig hebt, zullen ook de kosten voor elektriciteit minder worden. De vaste kosten zullen dalen en de productiviteit zal gaan stijgen.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels