Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Gebruik scheidingswanden voor meer privacy

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Gebruik scheidingswanden voor meer privacy

Op ieder kantoor is er wel eens behoefte aan meer privacy. Iedereen kan in een eigen kantoor gaan werken, maar dat is niet meer van deze tijd. Tegenwoordig werkt iedereen in één grote kantoorruimte. Door deze ontwikkeling is er behoefte gekomen aan wat meer privacy op het werk. Met behulp van scheidingswanden en opzetwanden kan je de werknemers iets meer privacy geven.

Je kunt op een kantoor al heel snel wat meer privacy creëren met behulp van opzetwanden. Deze opzetwanden worden op het bureau geplaatst. Hierdoor creëer je iets meer privacy, maar het openlijke karakter van het kantoor blijft bestaan. Deze opzetwanden kunnen op verschillende manieren op het bureau worden gemonteerd. Zo kunnen deze opzetwanden los op het bureau worden gezet, maar kunnen de wanden ook aan het bureau worden vastgeschroefd.

Dan zijn er ook scheidingswanden die op de grond staan. Je kan er voor kiezen dat deze scheidingswanden met of zonder wielen dienen te worden uitgevoerd. Bij zowel de staande scheidingswanden als de mobiele scheidingswanden is er keuze uit meerdere voetsteunen. Meestal is één scheidingswand niet voldoende en wilt u er meerdere wanden naast elkaar kunnen plaatsen. U kunt er voor kiezen om losse wanden naast elkaar te zetten, maar het is ook mogelijk om deze wanden onderling aan elkaar te koppelen. Deze koppeling gebeurt via een magnetische sluiting. Hierdoor is het heel eenvoudig om de scheidingswanden te koppelen en te ontkoppelen.

Deze scheidingswanden worden niet alleen gebruikt op kantoren, maar zijn ook voor tal van andere locaties interessant. Bijvoorbeeld als u een wachtruimte, bespreekhoek of praktijkruimte af wilt scheiden.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels