Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Flexwerken binnen/buiten kantoor

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Flexwerken binnen/buiten kantoor

Wanneer je als werkgever besluit over te stappen naar flexwerken, dient er uiteraard een investering plaats te vinden in flexwerkplekken. Mogelijk heb je wel verstelbare bureaus in je kantoor staan, maar deze bureaus zullen mogelijk niet zonder gebruik van gereedschap in hoogte te verstellen zijn. De aanschaf van flexwerkplekken lijkt op het eerste gezicht een behoorlijke investering, maar op termijn zul je deze investering terug verdienen, doordat je minder kantoorruimte nodig hebt en zodoende een besparing doet op de huisvestingskosten.

De belangrijkste voorwaarden van een flexwerkplek is dat deze in een handomdraai in hoogte verstelbaar moet zijn, al dan niet handmatig met een slinger of elektrisch. De werkplek dient te zijn voorzien van een ARBO goedgekeurde bureaustoel, zodat de werknemer de gewenste zithouding in kan stellen. Daarnaast is het praktisch wanneer je medewerkers persoonlijke zaken in een mobiel ladeblok op kunnen bergen. En er dienen centrale ruimtes gefaciliteerd te worden waar medewerkers aan het eind van de dag het ladeblok kunnen stallen.

Door de groei van het flexwerken, is ook de behoefte aan flexibele werkplekken gegroeid. En niet alleen op kantoor, maar juist ook daarbuiten. Er bestaan verschillende aanbieders van flexwerkplekken en platformen die deze flexibele werkplekken in kaart hebben gebracht.

Zo is er onder meer de online community ‘werkpleknomaden’, een initiatief van ondernemer Frank Esman. De website en de app bieden gebruikers een compleet overzicht van prettige flexwerkplekken. Dit kan variëren van een koffiebar om de hoek met gratis gebruik van wifi tot een kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgebouw inclusief vergaderzaal. Verschillende flexwerkplekken zijn gratis en voor de andere dient te worden betaald. Op basis van diverse selectiecriteria is de ideale flexwerkplek te vinden die aan jouw eisen en wensen voldoet. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om nieuwe flexwerkplekken toe te voegen en daarbij hun ervaringen te delen met andere gebruikers.

Eén van de grootste aanbieders van flexibele werkplekken en vergaderruimtes is Seats2meet. Naast het gebruik van een flexibele werkplek of vergaderruimte bieden zij tevens de mogelijkheid om gelijkgestemden te ontmoeten en zodoende kennis en ervaring uit te wisselen. Via de website of app kun je eenvoudig een flexwerkplek of vergaderruimte boeken.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels