Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Een op drie werknemers gaat liever niet naar bedrijfsborrel

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Een op drie werknemers gaat liever niet naar bedrijfsborrel

Ga jij altijd naar bedrijfsborrels op je werk? Dan ben je best zeldzaam, want ruim 13 procent van de Nederlanders mijdt borrels op het werk. Nog eens 17,6 procent vindt bedrijfsborrels niet leuk, maar gaat er toch naartoe, omdat ze zich verplicht voelen om te gaan. Dat zijn toch één op de drie werknemers die het eigenlijk niet leuk vindt om naar een borrel van het werk te gaan.

Een kwart vindt borrels op kantoor juist wel leuk. De overige werknemers zeggen dat ze borrels prima vinden, zolang het niet te lang duurt. Dat blijkt uit een onderzoek onder ruim duizend Nederlanders door Eurest. Volgens de onderzoeksresultaten zijn feestjes en borrels op kantoor geen standaard fenomeen bij Nederlandse bedrijven. Van de werkgevers van de mensen die meededen met het onderzoek organiseert bijna tweederde alleen een evenement rond de feestdagen aan het einde van het jaar. Voor ruim 22 procent van de werknemers wordt nooit een borrel georganiseerd op het werk.

Eten op bedrijfsborrels

Wat voor hapjes eet jij het liefst op een bedrijfsborrel? Bitterballen? Gevulde eieren? Of juist iets gezonds? 23 procent gaat voor de gefrituurde snacks, zoals frikadellen en bitterballen. 10 procent kiest liever voor een gezonde snack. 6 procent gaf aan in het onderzoek dat het niet zoveel uitmaakt wat er geserveerd wordt. Als het maar veel is.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels