Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Een nieuw kantoor, wat heb je allemaal nodig? [checklist]

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Een nieuw kantoor, wat heb je allemaal nodig? [checklist]

Wanneer je een nieuw kantoor intrekt, komt er behoorlijk wat op je af. Het is daarom handig als je een checklist bij de hand hebt. Zo kun je eenvoudig alle zaken één voor één afvinken.

Algemene inrichting
Een nieuw kantoor begint met de algemene inrichting. Hierbij kun je denken aan zaken als de afwerking van de wanden, plafond en vloeren, maar zeker zo belangrijk is goede verlichting. Wat betreft het kleurgebruik in je nieuwe kantoor, deze kun je rustig houden door bijvoorbeeld voor wit te kiezen. Maar je kunt ook de kleuren van je huisstijl en logo terug laten komen in je kantoor.

Kantoormeubelen
Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren zijn kwalitatief goede en degelijke kantoormeubelen onmisbaar. Zorg dus voor een goede bureautafel die, bij voorkeur, in hoogte instelbaar is. Zeker wanneer je meer dan 4 aaneengesloten uren gebruik maakt van je werkplek is dit aan te bevelen. Ook een ergonomische bureaustoel mag uiteraard niet ontbreken. Om kantoorbenodigdheden en dergelijke te bewaren kun je gebruik maken van een ladeblok. Documenten en ander papierwerk zijn overzichtelijk te archiveren in een archiefkast. Daarnaast kun je nog denken aan zaken als een prullenbak, kapstok, planten en muurdecoratie.

Apparatuur inclusief software
In het kantoor van tegenwoordig zijn een computer, laptop, tablet en smartphone niet meer weg te denken. Ook zaken als een printer, scanner en copier zijn onmisbaar om je werk goed uit te kunnen voeren. Daarnaast dient apparatuur voorzien te zijn met de juiste software. Bedenk vooraf welke van deze zaken je daadwerkelijk ook echt nodig zult hebben. Het zijn immers allemaal behoorlijke investeringen.

Elektra en aansluitingen internet en telefoon
Om bovenstaande apparatuur goed te kunnen gebruiken, dient je nieuwe kantoor uiteraard uitgerust te zijn met elektra en de benodigde aansluitingen voor telefoon en internet. Zorg dat je dit soort zaken vooraf tijdig regelt, zodat je bij intrek in je nieuwe kantoor direct gebruik van kunt maken.

Contact

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment