Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Een nieuw kantoor inrichten: dit heb je nodig

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Een nieuw kantoor inrichten: dit heb je nodig

Bezig met de inrichting van een nieuw kantoor, of ben je je aan het oriënteren op de inrichting van een nieuw kantoor? Dan zijn er een hoop dingen waar je rekening mee moet houden. Wij zetten de belangrijkste dingen die je nodig hebt voor je op een rijtje.

Algemene inrichting

Het begint natuurlijk eerst met de algemene inrichting van het kantoor: denk aan de wanden, de vloeren en het plafond. Daar hoort ook de verlichting bij, een punt waar vaak pas later over nagedacht wordt, maar wat al in het beginstadium belangrijk is om over na te denken. En welke kleuren ga je gebruiken? Kies je in de basis voor wit of wil je juist meer kleur gaan gebruiken? Denk hier al in het begin over na, want kleurgebruik speelt ook een belangrijke rol als het gaat om productiviteit.

- Wanden

- Vloeren

- Plafond

- Verlichting

- Kleuren

Kantoormeubelen

Na de algemene inrichting is het tijd om keuzes te maken op gebied van kantoormeubelen. Neem je de inrichting van het vorige kantoor nog mee, heb je extra nieuwe kantoormeubelen nodig of – in geval van een nieuwe onderneming – moeten er volledige nieuwe kantoormeubelen aangeschaft worden? Denk na over de manier waarop straks gewerkt zal worden: heb je vaste werkplekken nodig of juist flexwerkplekken? Ga je voor ergonomische bureaustoelen om bijvoorbeeld rugklachten van werknemers te voorkomen?

- Vaste werkplekken of flexwerkplekken

- Gewone bureaustoelen of ergonomische bureaustoelen

- Ladeblokken

- Archiefkasten

- Prullenbak

- Muurdecoratie

- Planten

Hardware en software

Bij een nieuw kantoor komt natuurlijk ook de nodige apparatuur kijken, zoals hardware en software. Een computer (desktop of laptop) is minimaal nodig, net als een telefoon of smartphone en eventueel tablets. En hoewel we steeds meer digitaal doen, blijft voor sommige zaken een printer, scanner en kopieerapparaat onmisbaar.

Elektra en aansluitingen

Zonder elektriciteit en aansluitingen voor telefoon en internet, is werken op kantoor natuurlijk niet mogelijk. Belangrijk is om deze zaken ruim voor de verhuizing of ingebruikname van het nieuwe kantoorpand te regelen, omdat het zaken zijn die vaak wat langer de tijd nodig hebben voor ze naar behoren functioneren.

Hulp nodig bij de (her)inrichting van een kantoorpand? Onze inrichtingsexperts kunnen u als geen ander helpen! Op de contactpagina vind je onze contactgegevens.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels