Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Een maatpak laten aanmeten onder werktijd

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Een maatpak laten aanmeten onder werktijd

Toe aan een nieuw maatpak, maar eigenlijk helemaal geen tijd om naar een winkel te gaan? En op zaterdagmiddag heb je ook wel andere dingen aan je hoofd. Een nieuw pak aanschaffen kan ook gewoon op kantoor, onder werktijd!

Het bedrijf Pakkend Zakelijk komt namelijk bij je langs op kantoor om een maatpak aan te meten. De winkel komt dus gewoon naar de klant toe. Je moet het zien als een soort pop-up store. Pakkend richt in een vergaderruimte een kleine winkel in, waar jij en je collega’s langs kunnen komen voor het aanmeten van een nieuw pak. Vier weken later is je pak dan klaar, dat gemaakt wordt in Polen.

Als bedrijf kost het niets om Pakkend een pop-up store in kantoor te laten bouwen. Pakken heb je al vanaf 400 euro en hoger.

Een maatpak aanmeten onder werktijd

Eigenlijk ook wel een heel leuk idee als eindejaarsevent, of zomaar iets extra voor het complete personeel.

Ook voor vrouwen? Nee, jammer genoeg alleen voor mannen. Mannen lijken qua bouw vaak meer op elkaar dan vrouwen, die zijn allemaal anders. Maatpakken voor vrouwen zijn dus complexer aan te meten, en ook kostbaarder. Dus als baas moet je dan voor het vrouwelijke personeel iets anders bedenken.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels