Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Een inspirerende werkomgeving

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Een inspirerende werkomgeving

De sfeer van je werkomgeving kan van grote invloed zijn op je productiviteit. Heb je een creatieve functie, maar werk je in een saai pand met witte muren, grijze vloerbedekking en een systeemplafond, dan zal dat je creativiteit niet te goede komen. Een bijzondere werkomgeving, die zeker inspireert, is bijvoorbeeld het kantoor van Expedia in Londen. Expedia is ’s werelds grootste online reisbureau, met hoofdkantoor in Bellevue, maar met een grote vestiging in Europa. In Londen, in ‘The Angel Building’ op de zevende en achtste verdieping vind je deze inspirerende werkomgeving.

De ‘gewone werkplekken’ bevinden zich in een kantoortuin, een frisse open ruimte met tientallen bureaus. Bijzonder zijn in ieder geval de vergaderruimtes. Ieder vergaderruimte is ingericht volgens een speciaal thema. Zo spreken de medewerkers van Expedia niet om 10.00 uur af in vergaderzaal 1, maar bijvoorbeeld in Frankrijk, of in India.

Om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten, heeft iedereen zijn favoriete vakantiefoto ingeleverd. Al deze foto’s zijn verzameld op 1 wand, en dat geeft een prachtig resultaat. Leuk is ook dat Expedia deze foto’s ieder jaar vervangt, dus iedereen levert een jaar later weer een nieuwe foto in. Zo raak je nooit uitgekeken in deze inspirerende werkomgeving! Als dat medewerkers van het grootste online reisbureau niet inspireert, weet ik het ook niet meer…

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment