Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Een ideeënruimte, hoe kom je er op?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Een ideeënruimte, hoe kom je er op?

Inofec Kantoormeubelen introduceert als eerste een ideeënruimte op de markt van kantoorinrichting. Dat gebeurde op vrijdagavond 27 april 2012. Het eerste exemplaar staat in de kantoortuin van Inofec.

Inofec stelde daarvoor als doel: nieuwe ideeën, plannen, verbeterpunten en kansen kunnen laten aanbrengen door iedereen die werkzaam is bij Inofec of een zakelijke relatie heeft met Inofec, om Inofec te laten groeien, doorontwikkelen in allerlei mogelijke manieren.

Het plan om een ideeënruimte te creëren werd aangedragen op woensdag 18 april vanuit iemand die werkzaam is bij Inofec. Het idee werd direct door een aantal collega’s enthousiast ontvangen en zorgde daarbij voor draagvlak binnen de organisatie. Op dinsdagavond werd door een aantal mensen die, betrokken waren bij het uitwerken van het idee, een ideeënruimte opgebouwd in de kantoortuin van Inofec kantoormeubelen. Om het te gaan laten leven bij iedereen is die ruimte volledig ingepakt met zwart afdekzeil en is er aangekondigd het op vrijdag 27 april te onthullen tijdens de traditionele kwartaalborrel.

De vormgeving van de ruimte is ontstaan doordat er met het principe gewerkt wordt dat er alle ideeën aangedragen kunnen worden met daarbij de afspraak dat niets te gek is om aan te dragen. De kleuren van de wanden staan gelijk aan de tijd en het werk dat gedacht wordt nodig te zijn om het idee te kunnen verwezenlijken. Daarbij is er een “ei-catcher” in de ruimte gezet om nog eens rustig te kunnen nadenken over een idee dat op de wand geprikt zal worden. Het ei van Columbus of gewoon nog even “een ei leggen”.

Ieder kwartaal stemt het personeel van Inofec en bepaalt zo online per categorie wie het beste idee heeft. De winnaars per categorie worden daarvoor beloond en nemen plaats in het implementatieteam om zo een bijdrage te leveren aan de implementatie van zijn of haar idee.

Inofec zal op korte termijn de “Inofec ideeënruimte” ook introduceren voor iedereen die daaraan behoefte heeft. Ze zullen daar de markt van op de hoogte houden via inofecblog.nl en via www.facebook.com/inofec.

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels