Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Een “coole” actie van Inofec!

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Een “coole” actie van Inofec!

Inofec Kantoormeubelen weet als specialist in kantoormeubelen en bedrijfsinrichting als geen ander hoe belangrijk het is om zo nu en dan met collega’s even actief te zijn buiten het bedrijf. Teambuilding is een zeer belangrijk onderdeel van het goed presteren op je werk. Daar werkt Inofec graag aan mee!

Momenteel loopt er bij Inofec Kantoormeubelen een actie op Facebook waarbij iedereen die mee wil doen, kans maakt op een personeelsuitje voor 10 personen. En niet zomaar een personeelsuitje, lekker actief en vooral ook erg “cool”. Inofec verloot onder alle deelnemers 10 vouchers om te gaan Icekarten bij Sneeuwattractiepark Skidôme in Rucphen.

Winnen?

Op facebook.com/inofec kun je het ultieme bedrijfsuitje winnen. Wat te doen? Ga naar de pagina op facebook.com/inofec en klik op de “like” button, je doet dan direct mee en bent gelijk in de race om te mogen gaan racen!

Hoe komt Inofec er toch weer op?

Op vrijdag 11 mei is in de ideeënruimte van Inofec het idee ontstaan bij twee collega’s om eens wat extra te doen voor de relaties van Inofec en een bedrijfsuitje te verloten. Gewoon als leuke geste! Het enige wat ze daarbij leuk leek, was een kort verhaaltje over hoe het was en een leuke foto voor in de nieuwsbrief van Inofec, en natuurlijk wordt er ook een leuke blog over geschreven. Het idee is direct opgepakt door de afdeling marketing en de actie gaat al op woensdag 16 mei online.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels