Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

E-mail vergeten? Zo beantwoord je hem!

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
E-mail vergeten? Zo beantwoord je hem!

Soms kom je ineens een mailtje tegen waarop je vergeten bent antwoord te geven. Misschien was je van plan om er eentje terug te sturen, maar ben je het door drukte helemaal vergeten. Maar hoe reageer je nu precies op zo’n verloren e-mail?

Het is altijd belangrijk om zo’n mailtje alsnog te beantwoorden. Iemand stuurt jou een bericht, dus dan is het wel netjes om even een antwoord terug te sturen. Denk er altijd over na hoe je die mail gaat beginnen. Het is soms goed om te laten zien dat je een mens bent en dat je door drukte vergeten bent te antwoorden.

De volgende stap is om direct terug te komen op de vraag die aan jou is gesteld. Geef direct antwoord op de vraag, zodat de persoon meteen door kan en de informatie krijgt die hij nodig heeft. Let er wel altijd op dat het nog relevant is wat je terugstuurt. Stel: iemand heeft opmerkingen over een nieuwsbrief die al lang is verstuurd, heb je er niet veel meer aan om te antwoorden. Toch is het altijd netjes om iets terug te sturen, en wie weet is het alleen maar handig, want had je die persoon net nodig en is dit een mooi aanknopingspunt om je gesprek te starten. Je zult zien dat het gewaardeerd wordt als je snel je mail beantwoordt. Helemaal als iemand ergens op zit te wachten!

E-mail ordenen

Maak er geen gewoonte van om steeds een week (of zelfs langer) te wachten voordat je een mailtje terugstuurt. Je wil niet bekend staan als degene die zijn mail altijd zo laat beantwoordt. Een e-mail vergeten te beantwoorden gebeurt iedereen wel eens, maar het moet geen gewoonte worden! Zorg er daarom voor dat je een systeem ontwikkelt dat voor jou prettig werkt. Plan een paar momenten op de dag in om je inbox te checken, of doe het juist alleen ’s ochtends en voordat je weggaat. Kijk wat voor jou werkt!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels