Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

dUTCHCREEN scheidingswanden

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
dUTCHCREEN scheidingswanden

‘Value for money is vanaf de start van de ontwikkeling van de dUTCHCREEN scheidingswanden de focus geweest. Het doel: vanuit gebruiksgemak, uitstraling en duurzaamheid een topproduct ontwikkelen tegen een zeer scherpe prijs.’ Aldus Frits Nossbaum en Eelco Schouten, de ontwikkelaars van het dUTCHCREEN concept.

Medio 2012 is de webshop www.scheidingswand.com met de dUTCHCREEN scheidingswanden en opzetwanden gelanceerd. De webshop moest het antwoord zijn op de groeiende vraag naar kwaliteit scheidingswanden tegen een scherpe prijs. Inmiddels is succes ook niet uitgebleven. Steeds meer bedrijven weten de weg naar de webshop te vinden en de vele toepassingen en mogelijkheden van de dUTCHCREEN scheidingswanden te waarderen.

De scheidingswanden van dUTCHCREEN zijn ideaal om een ruimte flexibel in te delen of meer privacy te creëren. De scheidingswanden hebben de eigenschap geluid te absorberen, waardoor overlast aanzienlijk beperkt wordt. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat de wanden gemakkelijk te verplaatsen zijn, maar door de gebruikte materialen en toegepaste productietechnieken toch stabiel staan. De scheidingswanden zijn eveneens uit te voeren met het zogenaamde Magnetyx koppelsysteem. Dankzij dit ingenieuze systeem zijn de wanden onderling naadloos te koppelen. Naast scheidingswanden heeft dUTCHCREEN ook opzetwanden in haar assortiment. Ideaal toe te passen in een call center om zo de nodige rust en privacy te creëren. De mogelijkheden met de dUTCHCREEN scheidingswanden en opzetwanden zijn mede door de ruime keuze in afmetingen en kleuren zeer divers. Naast de standaard toepassingen biedt dUTCHCREEN ook maatwerk aan. De wanden zijn dan ook toe te passen in allerlei soorten ruimtes, zoals een kantoortuin, entree, wachtkamer, call center of bedrijfsrestaurant.

Naast de prijs en kwaliteit was het voor dUTCHCREEN belangrijk een toepassing te ontwikkelen waarbij eerlijke productie en een zo laag mogelijke milieubelasting essentieel waren. Van alle onderdelen waaruit de scheidingswanden zijn opgebouwd, is maar liefst 95% recyclebaar. Daarnaast bevinden vrijwel alle toeleveranciers zich binnen een straal van100 kilometervanaf de plaats waar de wanden worden geassembleerd. De dUTCHCREEN scheidingswanden zijn dan ook met recht ‘made in Holland’.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment