Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Dit is de beste werkplek van 2018

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Dit is de beste werkplek van 2018

Als je overal zou kunnen werken, waar kun je dat in 2018 dan het beste doen? In dit blog lees je alles over de beste werkplek van 2018!

Als je overal zou kunnen werken, wat is volgens werknemers dan de beste werkplek van 2018? Volgens Amerikaanse werknemers is dat Facebook! Dat blijkt uit de jaarlijkse lijst van Glassdoor. Maar wat maakt de kantoren van Facebook dan zo bijzonder? Business Insider ging bij het kantoor van Facebook in New York op bezoek en vond daar de volgende opvallendheden.

Een persoonlijke entree

Op ieder kantoor van Facebook loop je direct tegen een fysieke Facebook wall aan. Op deze muur kun je aangeven wat je aan het doen bent of waar je aan denkt, net als op je tijdlijn. De wall wordt echter vooral gebruikt om bezoekers hun handtekening op te laten zetten. Zeker wanneer je bekende bezoekers op bezoek krijgt, is dit een leuk aandenken. De wall is in ieder geval letterlijk een leuke binnenkomer voor op kantoor!

Facebook Prince William

Kunst op kantoor

Wat vooral opvalt op de kantoren van Facebook is de vele kunst. Overal vind je verschillende kunstwerken: van muurschilderingen tot complete installaties. Veel kunst sluit aan bij de missie van Facebook: iedereen op de wereld met elkaar in contact brengen. De kunst straalt dus vooral openheid en tolerantie uit. Het bijzondere is dat deze kunst niet in een galerie of op een veiling wordt gekocht, maar vaak op kantoor wordt gemaakt. Zo kan het zomaar gebeuren dat je vanaf je bureau op een kunstwerk in wording zit te kijken. Leuk voor de medewerkers, maar ook voor de kunstenaars die meer over hun werk kunnen vertellen. De meeste kunst is dus uniek en speciaal voor Facebook gemaakt. Dit geeft een persoonlijke touch aan het interieur en inspireert medewerkers en bezoekers op kantoor.

Facebook art 01

Facebook art 02

Facebook art 03

Een werkplek met uitzicht

De kantoren van Facebook bevinden zich vaak op A-locaties. Zo bevindt het kantoor van Facebook in New York zich in hartje Manhattan. En dat zorgt voor prachtige uitzichten vanuit verschillende werkruimtes in het gebouw.

Facebook view building

Dit vind je nog meer op de beste werkplek van 2018

Benieuwd wat er nog meer te vinden is op de beste werkplek van 2018? Nou, gewoon: een automaat om nieuwe batterijen, een toetsenbord of een muis uit te halen als je die nodig hebt. En verschillende restaurants met gratis onbeperkt eten voor alle medewerkers. Ook handig: een scherm waarop je kunt zien waar iemands bureau staat. Zo hoef je niet alle verdiepingen en kamers door te lopen op zoek naar die ene nieuwe collega. En mocht je jouw eigen werkplek persoonlijker willen maken, dan kun je via een speciale helpdesk je eigen posters ontwerpen en afdrukken. En ben je even helemaal klaar met alle indrukken en inspiratie? Dan trek je je terug in de rustige bibliotheek.

Het is ongelofelijk hoeveel coole dingen je op de kantoren van Facebook kunt vinden. De titel ‘beste werkplek van 2018’ hebben ze dan ook zeker verdiend! Beschikt jouw werkplek over coole ruimtes, inspirerende kunst of andere toffe gadgets? Laat het weten in een reactie, we zijn benieuwd!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels