Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Directiestoelen te kust en te keur

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Directiestoelen te kust en te keur

Er zijn bedrijven die voor zowel de directie als voor de medewerkers voor hetzelfde type bureaustoel kiezen. Wilt u hier echter meer onderscheid in aanbrengen, dan zijn er ook tal van directiestoelen leverbaar. Directiestoelen kenmerken zich onder andere door een hogere rugleuning, een hoofdsteun en ze zijn veelal uitgevoerd met een lederen of kunstlederen stoffering.

Directiestoelen van Girsberger, Inofec en ProfiM

Een van de aanbieders van directiestoelen is Inofec.nl. Dit bedrijf is dé online specialist op het gebied van stoelen voor uw kantoorruimtes, zo ook directiestoelen. In het assortiment van Inofec.nl vindt u directiestoelen van de merken Girsberger, Inofec en ProfiM. De prijzen van deze directiestoelen beginnen bij zo’n € 300,- oplopend tot boven de € 1.000,- exclusief BTW. Het verschil in prijs is onder meer te verklaren door het gebruik van verschillende soorten stoffering. Een directiestoel die bijvoorbeeld is voorzien van een gestoffeerde zitting en rugleuning is een stuk voordeliger dan een stoel die uitgevoerd is in leer.

Diverse opties voor beter zitcomfort

Veel directiestoelen zijn voorzien van een comfortabele hoofdsteun. Dit biedt extra zitcomfort aan de gebruiker. Deze hoofdsteunen zijn meestal uitgevoerd in dezelfde stoffering als de stoel zelf, dus wanneer het een lederen directiestoel betreft, dan is ook de hoofdsteun voorzien van lederen bekleding. Daarnaast zijn directiestoelen vaak voorzien van de standaard opties waarmee bureaustoelen ook zijn uitgerust. Zo kunt u bij directiestoelen meestal ook de zitting, rug en armleggers in hoogte verstellen en zijn ze uitgerust met synchroontechniek en een verstelbare zitdiepte. Deze opties bieden de gebruiker niet alleen uitstekend zitcomfort. Dit betekent tevens dat de directiestoel ook goedgekeurd.is volgens de ARBO normering.

Eenvoudig online te bestellen bij Inofec.nl

Nieuwe directiestoelen kunt u eenvoudig online bestellen via de webshop van Inofec.nl. De stoelen worden geheel gratis geleverd en gemonteerd. Voor de directiestoelen die binnen het standaard assortiment vallen, geldt een levertijd van slechts 10 werkdagen. Wanneer u het lastig vindt om zelf online tot de juiste keuze te komen, stel uw vraag dan gerust online via de chat aan een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels